Home > Help ons!

U kunt ons op twee manieren helpen met een donatie, door Vriend van Furaha te worden of een Sponsor Parent.

Hoe wordt u Vriend van Furaha?

Een Vriend van Furaha doneert maandelijks een vast bedrag naar keuze. Met deze donatie steunt u de stichting om onze vaste lasten te kunnen betalen. Onder andere het salaris voor de moeder die voor de weeskinderen zorgt.

Hoe wordt u Sponsor Parent?

Een Sponsor Parent doneert maandelijks €20,-. Met deze donatie voorziet u een weeskind van drie maaltijden per dag, onderwijs en eventuele medische behandelingen. Onze ervaring is inmiddels dat het uitwisselen van post moeizaam verloopt. Op het moment dat 1 van de bestuursleden weer een bezoek brengt vragen we de kinderen om een brief te schrijven aan hun sponsorparent zodat u op de hoogte blijft van het wel en wee van de kinderen. U kunt ook met een groep vrienden/collega’s Sponsor Parent worden.

Hoe werkt het?

Wij werken niet met een automatische incasso, om kosten te besparen. Aan u de vraag om uw maandelijkse donatie in te plannen, zodat deze automatisch iedere maand op onze rekening wordt gestort. U kunt uw donatie overmaken naar; Stichting Furaha Orphans Kenia NL39INGB0004657258 o.v.v. Vriend van Furaha / Sponsor Parent Voor onze administratie vragen wij u het formulier donateur van Furaha te downloaden en te mailen naar info@furaha.nl.